Skip Navigation

Full uavhengighet i eget hjem.


S200 Seteheis

S200 Seteheis

Bekvemmelighet

Bekvemmelighet

Tilpasning

Tilpasning

Komfort

Komfort

Sikkerhet

Sikkerhet

Nyt hjemmet ditt til det fulle


Hjemmet ditt er ikke bare et hus, men en del av deg og en refleksjon av din livsstil og din smak. Hjemmet vokser og endrer seg med familie og omgivelser, og tilpasses etter de behovene du har.

Hjemmet ditt er ikke bare et hus, men en del av deg og en refleksjon av din livsstil og din smak. Hjemmet vokser og endrer seg med familie og omgivelser, og tilpasses etter de behovene du har.

S200 - Nyt hjemmet ditt

Hjemmet ditt er ikke bare et hus, det er en del av deg og et speilbilde av deg, din sans for interiør og din livsstil. Det utvikles og endrer seg med deg, din familie og dine omgivelser, og etter dine og din families behov.
S200 seteheis er utviklet med akkurat dette i tankene, og den er robust, sikker, komfortabel og lett å bruke. Seteheisen gir deg full uvanhengighet og selvtillit når det kommer til de daglige gjøremålene og er skreddersydd for å bevege seg sømløst i trappene i tillegg til å blende inn i interiøret som allerede er i huset.

Opplev den tyske ingeniørkunsten på sitt beste med S200 stolheis fra TK elevator Home Solutions.

Her kan du laste ned brosjyre

Komfort

S200 ser slank og kompakt ut på utsiden, men den føles som en bred og komfortabel hverdagsstol. Den gode skumfylte puten og ryggstøtten gjør at du kan lene deg tilbake i en naturlig og trygg posisjon. De åpne sidene og armlenene gir deg maks plass rundt leggene, livet og hoftene. For å sikre den perfekte passformen er både fotbrett og sete, justerbart.

Med ergonomisk riktig fotbrett vil du få mindre belastning på knærne og oppleve mer komfort når du bruker stolen. Og, når stolener parkert vil den ta liten plass slik at dine nære enkelt kan bruke trappene uten at det er hindringer i området rundt.

Sikkerhet

S200 har et innovativt design på armlenene, med en overlegen sikkerhet som gir en unik følelse av trygghet når du benytter stolen opp og ned trappene. Du sitter i en komfortabel høyde, armlenene er lange og konisk utformet i fronten slik at du får et trygt grep og ekstrastøtte når du skal reise deg eller sette deg ned. Sikkerhetsbeltet har en synlig spenne som enkelt kan festes med én hånd.

Våre seteheis-teknologi er utviklet for deg slik at du kan nyte hjemmet ditt til det fulle, både i dag og i morgen. Vi lytter nøye på tilbakemeldingene fra våre kunder. Det er dere som gir oss de gode tilbakemeldingene slik at vi kan utvikle de mest relevante og praktiske løsningene, og dette har resultert i flere unike teknologiske fremskritt.

TK Elevator Home Solutions

Bekvemmlighet

Når den nye stolheisen har blitt en del av livet ditt, ønsker du ikke at den skal stå i veien! S200 er romslig i bruk, men den er også den mest kompakte stolen på markedet når den står parkert. Å slå stolen opp og ned, er en enkel prosess, også om man benytter kun én hånd. Her må man bare gjøre det som er mest praktisk.

Fotbrettet kan slås opp slik at det ikke er i veien når du skal sette deg ned. I det du sitter, kan du trykke på en knapp på armlenet slik at brettet automatisk løfter seg. Det er svært enkelt å manøvrere stolheisen. En joystick kan vippes opp med en finger, med tommelen, håndleddet eller ved å bruke siden av hånden. Knapp og indikatorlampe kan nåes fra alle vinkler.

Tilpasning

Hvert enkelt hjem er forskjellig, og det er også hver enkelt S200 Stolheis.Våre selgere kommer hjem til deg for å måle trappen og for å sikre at din stolheis er tilpasset dine ønsker og behov, og at den fungerer sømløst og sikkert. Utseende er moderne og tidløst, og stolen vil passe godt inn ihjemmet ditt.

Det er ingen kabler eller annen synlig mekanikk på stolen, og møbeltrekket er ene og alene ditt valg! Du kan velge blant flere typer tekstiler, vinyl eller ekte skinn, og de er alle tilgjengelige i flere farger. De er også brannsikre og lett å holde rene.

S200 - en behagelig reiseMed S200 stoleheis vil du alltid ha en trygg og behagelig reise, både opp og ned trappene. På grunn av vårt enestående enskinne-system og vår patenterte ASL-teknologi, roterer både stol og fotbrett optimalt og sikkert, samtidig som du sitter både trygt og komfortabelt, selv i bratte og smale trapper.Når du er fremme, kan du trygt reise deg fordi stolen allerede er innstilt i riktig høyde.

Ro i sjelen for deg og din familieEn lett gjenkjennelig alarmknapp er montert på armlenet. Denne fungerer som en anropsenhet som gir deg muligheten til kontakte venner og familie. Tre utgående telefonnumre kan forhåndsprogrammeres slik du alltid kan få hjelp om det blir nødvendig. Du kan også svare på innkommende samtaler mens stolheisen er i bevegelse.

Digital forhåndsvisning for den perfekte plasseringen


HoloLinc bruker mixed reality- teknologi, noe som gir deg muligheten til å få en forhåndsvisning av hvordan din nye stolheis vil se ut når den er ferdig montert.Våre teknikere benytter HoloLinc-briller for å måle trappen din ,og dette kan utføres allerede på første besøk. Den digitale prosessen gir et mer nøyaktig resultat og jobben kan utføres mye raskere.Med HoloLinc kan du selv se og oppleve hvordan stolen vil passe inn i hjemmet ditt, og på denne måten blir du også trygg på at du får den stolen du trenger, før du investerer.

Ring meg gjerne

Ring meg gjerne

Brosjyre

Brosjyre

Book en befaring

Book en befaring