Skip Navigation

Comfort – for rette trapper

Comfort fra thyssenkrupp Home Solutions
Comfort trappeheis for rette trapper fra thyssenkrupp Home Solutions. Få et kostnadsfritt tilbud nå!

Comfort

Få bedre tilgjengelighet mellom etasjene med thyssenkrupp Comfort seteheis. Denne komfortable og funksjonelle er laget for rette trapper og er designet med kun én skinne, slik at den kan monteres på noen få timer.

Det er viktig for mange at seteheisen passer inn og matcher innredningen i hjemmet. Seteheisen Comfort selges med et utvalg av ulike setetrekk for at du selv skal kunne velge hvordan den skal se ut.

Både praktisk og solid.

Seteheisen Comfort er kompakt og opptar liten plass.
Seteheisen Comfort benytter en raffinert aluminiumsskinne som gir et attraktivt inntrykk i hjemmet

Comfort benytter en aluminiumsskinne som er enkel, solid og pålitelig. Ved bruk av fjernkontrollen kan den parkeres enten på toppen eller bunnen av trappen, og når den ikke er i bruk, kan den slås sammen til 380 mm, slik at det blir god plass til andre trappebrukere. Seteheisen Comfort kan monteres i trapper så trange som 740 mm.

Skreddersydd for din komfort.

Trappeheisen Comfort selges med flere ulike setetrekk
Vi tilbyr et utvalg av farger for setetrekk, slik at det passer fint inn hjemme hos deg.

Comfort har et ergonomisk utformet sete som kan høydejusteres, slik at du finner den sitteposisjonen som er mest komfortabel og sikker for deg. Den kan monteres med et motorisert svingsete som gjør av- og påstigning enda enklere.

Comfort seteheis tilbyr et utvalg av vinyl og setetrekkslik at det blir enkelt å få den til å passe inn i interiøret og stilen i ditt hjem.

Ekstra trygghet for deg.

Trappeheisen Comfort selges med flere ulike setetrekk
Som standard kommer seteheisen Comfort med flere ulike setetrekk.

Seteheisen Comfort er sertifisert i henhold til maskindirektivene 2006/42/EF og BS EN 81-40. Setet kan høydejusteres, slik at av- og påstigning blir så enkelt som mulig. Som ekstrautstyr kan du velge buede armlener med sklisikkert belegg som omslutter deg mens du sitter i heisen. Som standard selges Comfort med et uttrekkbart sikkerhetsbelte for ekstra sikkerhet.

Hvis seteheisen Comfort møter en hindring i trappen, stopper den umiddelbart. Den er batteridrevet og har automatisk lading, så den kan brukes selv om strømmen går.

Ring meg gjerne

Ring meg gjerne

Brosjyre

Brosjyre

Book en befaring

Book en befaring