Skip Navigation

For rette trapper og trapper med svinger

Skreddersydd til det norske klimaet.

Ergonomisk modell til rette trapper

Vi tilbyr de sikreste og mest komfortable seteheisene

Skreddersydde seteheisløsninger.

Bo hjemme lenger med en seteheis fra thyssenkrupp Home Solutions.

thyssenkrupp var en av de første produsentene av seteheiser og har nesten 60 års erfaring. Vi har produsert hundretusener av seteheiser ved vår fabrikk, og vi arbeider kontinuerlig med produktutvikling for å møte markedets stadig høyere krav. Innovasjon, høy kvalitet, troverdighet og sikkerhet er våre viktigste kompetanseområder.

Trenger du en trappeheis til innendørs eller utendørs bruk, til rette eller buede trapper? Ingen utfordring er for stor for våre ingeniører, som finner en spesialtilpasset løsning for deg og dine behov.

Tunge og vanskelige trapper er ofte en av grunnene til at seniorer føler de må flytte fra hjemmet de kanskje har bodd i mesteparten av livet. Og ja, trappen kan være til hinder, men det er ingen grunn til at den skal bli et uoverkommelig problem.

Vi tilbyr enestående kundestøtte når du skal velge den rette seteheisen for deg. Vår kostnadsfrie rådgivningstjeneste er en av grunnene til at vi scorer høyest på kundetilfredshet, måned etter måned, år etter år.

Alle mennesker er forskjellige, og det finnes heller ikke to seteheiser som er helt like. Vi jobber med dine designbehov for å lage den sikreste og mest komfortable seteheisen for din unike situasjon. Vi går aldri på akkord med sikkerhet eller komfort for å levere den beste løsningen. Derfor lover vi heller ikke urealistiske leveringstider vi ikke kan overholde, og kompromisser aldri på kvalitet. Vi gir deg produkter du kan stole på!

Flow2 i ditt hjem

Seteheiser fra thyssenkrupp gir et hjem uten hindringer.

Vi utvikler og produserer din seteheis med fokus på nyskapning og dine behov som kunde. Vår patenterte ASL-teknologi (Advanced Swivel and Levelling) leverer på dette og sørger for at seteheisen passer sikkert og komfortabelt selv i de smaleste og mest svingete trapper, hvor andre heiser ikke passer.

Se hele utvalget vårt og finn ut mer om løsningene våre. Du kan også be om en gratis brosjyre eller gjøre en avtale med en av våre eksperter for kostnadsfrie råd, helt uten forpliktelser.

Vi er med deg hele veien.

Trappene i hjemmet skal være til hjelp, og ikke bli til en barriere med økt alder og spesielle behov. Vi forstår dette, og ekspertene våre hjelper deg slik at trappene dine aldri blir til hinder for friheten til å bevege deg sikkert og komfortabelt i hjemmet ditt.

I tillegg har vi et stort utvalg av spesialtilpassede design som kan få seteheisen til å passe inn i ditt hjem eller få det særpreget du ønsker.

Flere tiår med fornøyde kunder og deres anbefalinger samt en rekke utmerkelser beviser vårt kontinuerlige engasjement for din sikkerhet og komfort.

thyssenkrupp Home Solutions service.

Det første skrittet på veien mot en enklere hverdag er en gratis konsultasjon. Da hver eneste trapp er forskjellig, vil en konsulent fra thyssenkrupp Home Solutions besøke deg for å få informasjon om din situasjon og dine ønsker. Sammen vil vi finne løsninger som passer dine behov.

Våre konsultasjoner foregår hjemme hos deg og koster deg ingenting. Våre eksperter vurderer alle potensielle hindringer og spesielle behov, og måler trappen din helt nøyaktig. thyssenkrupps 3D-simulator gir deg mulighet til å se hvordan trappeheisen vil se ut hjemme hos deg, inkludert den spesialtilpassede skinnen og ditt valg av setetrekk.

Så vil trappeheisen produseres i vår egen fabrikk. Med en gang seteheisen din er klar, vil en av våre teknikere montere den. Det tar kun noen timer og det er normalt ikke nødvendig med noen form for byggearbeider.

Se hele utvalget vårt på nett nå

Seteheiser fra thyssenkrupp

Ring meg gjerne

Ring meg gjerne

Brosjyre

Brosjyre

Book en befaring

Book en befaring