Skip Navigation

For rette trapper og trapper med svinger

Tilpsset det norske klimaet.

Ergonomisk modell til rette trapper

Bo hjemme lenger med en trygg og komfortabel seteheis.

Bo hjemme lenger med en seteheis fra thyssenkrupp Home Solutions.

thyssenkrupp var en av de første produsentene av seteheiser og har nesten 60 års erfaring. thyssenkrupp har produsert hundretusener av seteheiser, og det arbeides kontinuerlig med produktutvikling for å møte markedets stadig høyere krav. Innovasjon, høy kvalitet, troverdighet og sikkerhet er våre viktigste kompetanseområder.

Tunge og vanskelige trapper kan være en av grunnene til at seniorer må flytte fra hjemmet de har bodd i mesteparten av livet. Og ja, trapper kan være til hinder, men det er ingen grunn til at den skal bli et uoverkommelig problem.

Om det er trappeheis til innendørs- eller utendørs bruk, om trappeheisen skal monteres i rett trapp, trapp med sving eller bratt trapp, så har vi i thyssenkrupp Home Solutions en trappeheis som kan spesialtilpasses til ditt hjem og etter dine behov.

Våre selgere rådgir deg når du skal velge stolheis og sørger for at du får den stolen som passer ditt behov og med det designet du ønsker deg.

Alle mennesker er forskjellige, og det finnes heller ikke to seteheiser som er helt like. Vi tilrettelegger etter dine ønsker og produserer gjerne stolheisen med farger og stoff som du ønsker deg. Vi går aldri på akkord med sikkerhet eller komfort og derfor lover vi heller ikke urealistiske leveringstider vi ikke kan overholde, og kompromisser aldri på kvalitet og sikkerhet.
Vi gir deg produkter du kan stole på!

Flow2 i ditt hjem

Seteheis gir et hjem uten hindringer

Vi utvikler og produserer din seteheis med fokus på nyskapning og dine behov som kunde. Vår patenterte ASL-teknologi (Advanced Swivel and Levelling) leverer på dette og sørger for at seteheisen passer i de smaleste og mest svingete trappene, hvor andre heiser ikke passer.

Se hele utvalget vårt og finn ut mer om løsningene våre. Kontakt oss gjerne på e-post for å få tilsendt en brosjyre eller ring oss om det er noe du lurer på.

Trapper er ikke lenger et hinder med seteheis

Trappene i hjemmet skal være til hjelp, og ikke bli en barriere med økt alder og spesielle behov. Få friheten til å bevege deg sikkert og komfortabelt i hjemmet ditt, med en seteheis

I tillegg har vi et stort utvalg av spesialtilpassede design som kan få seteheisen til å passe inn i ditt hjem eller få det særpreget du ønsker.

Flere tiår med fornøyde kunder og deres anbefalinger samt en rekke utmerkelser beviser vårt kontinuerlige engasjement for din sikkerhet og komfort.

Hvordan går du frem om du trenger en stolheis?

Det første skrittet på veien mot en enklere hverdag er en telefon til oss. Hver eneste trapp er forskjellig og en av våre teknikere vil kontakte deg for å avtale tid for når det passer at vi kommer hjem til deg. Sammen finner vi løsningene som passer.

Våre møter foregår hjemme hos deg og våre teknikere vurderer alle potensielle hindringer og alle eventuelle spesielle behov. Vi måler trappen din, og med vår 3D-simulator gir vi deg mulighet til å se hvordan trappeheisen vil se ut når den er ferdig montert. Du vil også få se den spesialtilpassede skinnen og ditt valg av setetrekk.

Trappeheisen vil produseres i vår egen fabrikk, og med en gang den er klar, vil en av våre teknikere montere den. Det tar kun noen timer og det er normalt ikke nødvendig med noen form for bygningutbedringer.

Se hele utvalget vårt på nett nå

Seteheiser fra thyssenkrupp

Ring meg gjerne

Ring meg gjerne

Brosjyre

Brosjyre

Book en befaring

Book en befaring