Skip Navigation

En moderne rullestolheis for rette trapper.

Supra - elegant heis for trapper med sving

RTL - fantastisk til utendørs bruk.

Våre plattformheiser gjør
hverdagen enklere for både rullestolbrukere og andre.

Brukervennlige løsninger som gir mye bedre tilgjengelighet.

I mange bygg og boliger der trapper utgjør en del av adkomsten, kan det være vanskelig, ja faktisk helt umulig, for rullestolbrukere og andre med bevegelsesutfordringer å komme seg fram.

Vi i thyssenkrupp Home Solutions har ulike typer av plattformheiser som øker tilgjengeligheten i nær sagt enhver type bygg eller bolig - for både behovene og trappekonstruksjonene er forskjellige. Noen trenger bare en løsning for noen få trappetrinn, mens andre har behov for en plattformheis over flere etasjer.

Flow2 i ditt hjem

Ulike trappetyper krever ulike løsninger

I vårt produktspekter finner du fire ulike plattformheiser. Noen er utviklet spesielt for bruk innendørs i enten rette eller svingete trapper og noen er beregnet for utendørs montering og bruk. Alle modellene monteres i eksisterende trappeløp og kjennetegnes ved at de tar liten plass når de er oppslått og ikke i bruk. I de aller fleste tilfellene er monteringen enkle og unnagjort på kort tid.

Brukervennlighet og sikkerhet i fokus

Vi i thyssenkrupp Home Solutions vet hvor viktig brukervennlighet og sikkerhet er for våre kunder. Derfor kan du være trygg på at de plattformheisene vi leverer har god kvalitet og er enkle og trygge i bruk.

thyssenkrupp Home Solutions service.

Vi i thyssenkrupp Home Solutions er opptatt av at du som kunde skal bli ivaretatt på best mulig måte – både gjennom våre produkter og løsninger, men også gjennom den personlige kontakten med våre medarbeidere. Vi bistår derfor gjerne med å utarbeide forslag til løsning for akkurat ditt behov – uten ekstra kostnader for deg.

Se hele utvalget vårt

Plattformheiser fra thyssenkrupp

Ring meg gjerne

Ring meg gjerne

Brosjyre

Brosjyre

Book en befaring

Book en befaring