Skip Navigation

Hør etter - den er nærmest lydløs.

ILS 1K for de tunge løftene

H200 - blir unik for deg.

Vi leverer heisløsninger for alle typer bygg og virksomheter.

Løfteplattformer i sjakt for akkurat ditt prosjekt.

En effektiv heisløsning uten de store byggearbeidene.

I Norge er det flere hundre tusen personer med nedsatt bevegelsesevne. Disse har krav på enkel adkomst til alle typer av bygninger - det være seg skoler, barnehager, sykehjem, offentlige bygg eller kontorer.

Vi i thyssenkrupp Home Solutions har ekspertisen og produktene som passer til akkurat ditt prosjekt. Våre produkter kan i stor grad skreddersys til det lokalet de skal plasseres i og det uten at kostnaden blir for høy.

Våre løfteplattformer i sjakt går over flere etasjer og vi har størrelser som passer for de fleste bygg og for de fleste formål.

Vi tilbyr enestående kundestøtte når du skal velge heisløsning. Vår kostnadsfrie rådgivningstjeneste er en av grunnene til at vi scorer høyest på kundetilfredshet, måned etter måned, år etter år.

Ta en titt på de løsningene vi har, så vil du se at vi nok også har en løsning for akkurat ditt prosjekt.

Orion til alle typer bygg

Løsninger for alle typer miljøer.

Thyssenkrupp er synonymt med enestående ingeniørvirksomhet og mobilitetsløsninger solgt over hele verden. Vi har løsninger som kan integreres i både nye og eksisterende sjakter - i nye og eksisterende bygg.

Se hele utvalget vårt og finn ut mer om løsningene våre. Vi kan sende deg en brosjyre eller du kan gjøre en avtale med en av våre eksperter for kostnadsfrie råd, helt uten forpliktelser.

Enkelt og raskt å installere.

Våre løfteplattformer i sjakt er svært enkle å installere og det kreves ingen store bygningsmessige forandringer. Heisene er bygget for å vare over tid i gode materialer, og sikkerheten er svært godt ivaretatt.

thyssenkrupp Home Solutions service

Vi gir deg ikke bare heisløsningen men også et dedikert team av eksperter innen design, produksjon og montering som bruker thyssenkrupps ingeniørkunnskaper til å skape en spesialtilpasset løsning – enkelt og budsjettvennlig.

Våre medarbeidere bistår gjerne med å utarbeide forslag til aktuelle løsninger for ditt prosjekt - uten ekstra kostnader for deg.

Se hele utvalget vårt

Heisløsninger for offentlige bygg og næringsbygg.

Ring meg gjerne

Ring meg gjerne

Brosjyre

Brosjyre

Book en befaring

Book en befaring