Skip Navigation

Hjemmeheisen som kan
skreddersys til akkurat ditt hjem.


H200

Tar hensyn til at
din bolig er helt unik.

Mange valgmuligheter.

H200 er en svært avansert hjemmeheis som kan tilpasses nærmest i det uendelige. Fra den enkle elegante hjemmeheisen til en med lukket kabin med automatiske dører som fungerer som en helt ordinær heis. Bare i en helt annen prisklasse. Valget er ditt.

Med H200 får du en teknologi som er energivennlig og pålitelig og som passer inn i de flest hjem. Den kan leveres i en rekke farger og design slik at du får den akkurat slik som du ønsker.

Installasjonen er enkel og det kreves få bygningsmessige forandringer og det hydrauliske systemet gjør heisen svært stille.

Du skal være helt trygg når du velger en hjemmeheis fra thyssenkrupp Home Solutions og det er du når du velger H200. Den er utstyrt med en rekke sikkerhetsfunksjoner og har en løftekapasitet på inntil 450 kg.

Gir deg frihet til å være deg selv
- i ditt eget hjem.

H200 kombinerer funksjonaliteten fra en tradisjonell heis med ny elegant design og en god pris. Den store mengden farger og materialer som er tilgjengelig gjør at hver H200 kan bli helt unik.

Med mange ulike lysvalg, speil og gulv, i tillegg til flere forskjellige dørmuligheter blir det enkelt å bli fornøyd med din nye hjemmeheis fra thyssenkrupp Home Solutions.

Trygghet i din egen bolig.

H200 er designet og bygget for å vare over tid. Som standard har elektronikken et SIL3-sertifisert system som gir den den høyeste sikkerhetsstandarden på markedet for plattformheiser. Hjemmeheisen H200 fra thyssenkrupp Home Solution har også et separat sikkerhetssystem, slik at det ikke blir påvirket av mekaniske feil på kjøresystemet.

Ved strømbrudd fortsetter H200 å fungere ved hjelp av et batteri, slik at brukeren kan komme trygt ned til første etasje. Det er også mulig å knytte brannvarslingssystemer til hovedkortet hos hjemmeheisen. Vi prioriterer deg og din sikkerhet.

Stille og behagelig.

H200 bruker et hydraulisk system som sikrer en nesten lydløs bevegelse av hjemmeheisen. Dette er også et system som har et lavt energiforbruk - både ved bruk og i hvilemodus. Den er i tillegg svært komfortabel og har som standard myk start/stopp-teknologi.

Den er også utstyrt med håndløper og kontrollpanel som gjør turen så trygg og sikker som mulig.

Spesifikasjoner for H200.

Teknisk samsvar
Maskindirektivet 2006/42/EF
Europeisk standard EN 81-41
Kjøresystem Hydraulisk
Driftshastighet Maks. 0,15 m/s
Nyttelast 250–450 kg
Løftehøyde 15 meter
Antall stopp Maks. 6 stopp pr. heis
Antall dører Maks. 12 dører pr. heis
Heisgrop 120 mm eller med påkjøringsrampe
Topphøyde på sjakt Minst 2100 mm (kommer an på sjakttype og dører)
Plattformkontroll «Hold to run» eller automatisk hvis man velger kabin med dører.
Nødsenkning Batteridrevet nødsenkning
Styrestrømkrets 24 V

Finn den perfekte HEISEN for deg

Få et uforpliktende pristilbud

thyssenkrupp

Design som inspirerer deg.

Ring meg gjerne

Ring meg gjerne

Brosjyre

Brosjyre

Book en befaring

Book en befaring