Skip Navigation

Liten heis med stor kapasitet

ILS 05K har god pris og høy kvalitet

For trange områder

Vi har hjemmeheiser som kan tilpasses din bolig og din økonomi.

thyssenkrupp Home Solutions har ekspertisen.

Vi setter kvalitet og driftssikkerhet først.

thyssenkrupp er en av verdens ledende leverandører av løfteplattformer i sjakt og har nesten 60 års erfaring. Våre hjemmeheiser er designet og bygget med tanke på høy kvalitet, komfort og brukervennlighet. I tillegg er sikkerheten godt ivaretatt. Det er selvfølgelig av stor betydning at du som bruker blir fornøyd, og at du skal kunne føle deg trygg i ditt eget hjem.

Med 5 forskjellige hjemmeheiser og i tillegg mange andre ulike løfteinnretninger er vi sikre på at vi i dialog med deg vil finne frem til den riktige løsningen for dine behov.

Mange tror at de ikke har plass til en hjemmeheis. Der tar de fleste feil. Vi har modeller designet til å passe inn i både små rekkehus og store villaer, og de kan leveres i et utall varianter, farger og design slik at de passer inn i akkurat ditt hjem.

Prisen er kanskje den aller beste nyheten, for investeringen er ikke stor sammenlignet med en tradisjonell heis. I tillegg slipper man kostnaden ved å bytte bolig.

Det kreves også stort sett lite forarbeid og kun mindre tilpasninger for å kunne få en løfteplattform i sjakt i din bolig. Og installasjonen kan gjennomføres raskt, enkelt og rimelig.

Flow2 i ditt hjem

En hjemmeheis fra thyssenkrupp kan øke husets verdi.

Det er ikke tvil om at det å ha en privatheis installert vil øke boligens standard, forbedre komforten og gjøre den mer ettertraktet for flere. Boligens verdi kan derfor stige betydelig etter installasjonen.

Ta en titt på utvalget vårt og finn ut hvilken løsning du tror passer for deg. Du kan også be om en gratis brosjyre eller gjøre en avtale med en av våre eksperter for kostnadsfrie råd, helt uten forpliktelser.

Vi er med deg hele veien

Trappene i hjemmet skal være til hjelp, og ikke bli et hinder ved økt alder og ved spesielle behov. Vi forstår dette, og våre eksperter hjelper deg slik at du beholder friheten til å bevege deg sikkert og komfortabelt hjemme hos deg selv.

Vi har også et stort utvalg av spesialtilpassede design slik at heisen vil passe inn i akkurat ditt hjem eller få det særpreget du ønsker.

Flere tiår med fornøyde kunder og deres anbefalinger samt en rekke utmerkelser beviser vårt kontinuerlige engasjement for din sikkerhet og komfort.

thyssenkrupp Home Solutions service

Vi gir deg ikke bare hjemmeheisen, men også et dedikert team av eksperter innen design, produksjon og montering som bruker thyssenkrupps ingeniørkunnskaper til å skape en spesialtilpasset løsning for deg – sikkert og komfortabelt.

Våre konsultasjoner foregår hjemme hos deg og koster deg ingenting. Våre eksperter vurderer alle potensielle hindringer og spesielle behov, og tar hensyn til både deg og omgivelsene for å gi deg så individuelle råd som mulig. Ikke nøl med å ta kontakt hvis du har noen spørsmål.

Se hele utvalget vårt

Hjemmeheiser fra thyssenkrupp

Ring meg gjerne

Ring meg gjerne

Brosjyre

Brosjyre

Book en befaring

Book en befaring